Почуття? Нi!

Почуття? Ні! Тільки відмова і зрада,
Не хочу я більше такого.
Тобі на майбутнє добра порада,
Скуштувати такого ж гіркого.

Я не бажаю тобі поганого,
Я не хочу, щоб ти постраждав.
Бо такого, як ти коханого,
Ніколи ніхто і не мав.

Я пробачення хочу у тебе спросити,
Не тримай на мене образ.
Я завжди в у душі тебе буду носити,
Як свій незрівнянно-духовний алмаз.


Рецензии
Дуже дякую, зворушливо ви написали, дуже сподоболось!!!)))
З теплом та посмішкою,

Вадим Вересков   19.08.2013 17:51     Заявить о нарушении