М й друже, спасиб...

І ось мабуть вперше
Кажу тобі "Спасибі..."
Спасибі за те, що ти є,
Спасибі за те, що є в мене...

Спасибі мій друже, спасибі,
За ці карі очі,
За тії безсонії ночі,
Коли говорили, коли щось робили...

Повторюю вдруге і втретє
Спасибі...

Спасибі за дружню підтримку,
За тую маленьку хвилинку,
Спасибі тобі і за ранок,
За наче вже звичний сніданок.

Спасибі за сонце, за море, за долю,
Хоч краще сказать це природі...
Та все ж тобі я подякую,
Бо ти є, мій друже, з відзнакою.

Ти той, перевірений часом,
Ти той, хто є вищим класом.

Спасибі ще раз, спасибі,
Бо ти у житті - мое диво,
Яке я ніколи не буду втрачати,
Яке я завжди хочу цінувати...


Рецензии