Час як вода

А знаєш, хай буде як є
Я страждаю, а ти ні
Та все буде добре
Пройде час
І буду іншим усміхатися



Наші почуття невзаємними здавались
Чому ж тоді нагадуєш мені про себе?
Ти мов не відкрита й не прочитана книга
Я мрію колись її до кінця прочитати
Та нажаль це не реально



Час буде спливати,як вода
Так швидко й безупинно
Й навкруги усе міняти
Коли тобі буду я потрібна
Я про тебе навіть не згадаю...


Рецензии
Який чудовий запах кави,
Я шепіт тихий твій ловлю.
І очі твой - зірки в ночі-
Я їх люблю. Тебе люблю!

На украинском звучит иногда совсем по-другому.

Игорь Косинь   30.09.2013 21:54     Заявить о нарушении