В океани твоi душi...

В океани твої душі я пірну і мене не зупиниш.
І тебе я, русалко моя, знайду й ти до мене підпливеш.
Попливемо ми до коралових рифів причинного океану,
Де на дні спочиває сам Вішну, де я іншим стану.

Ти покажеш мені всі красоти цих водойм і твоєї душі.
Милуватись я буду тобою й постанеш переді мною у повній красі.
І на берег піщаний у час світанку ми з тобою мила зійдем.
Танцюватимемо в перших променях сонця. Один одного тут ми знайдем.

19 липня 2013р.
P.S. Картинка з Інтернету


Рецензии