***

Вже не чіпляє, не болить,
Шпаринка в оці, крапля в морі.
Моя безпроглядна блакить
Іде наперекір сваволі.

Вже всеодно, із ким ти далі,
Коли горять твої мости.
Незрозумілі ті деталі,
Що приховала тільки ти.

Кохання відчаєм лишило
На серці шрам - твої сліди.
Хоч виглядали досить мило
Твої безпрограшні мости.

Я не чекаю альтер-его,
Таким життя є повсякчас.
Коли не випросиш і снігу,
Як надворі зимовий час.

Твої слова розтали з вітром,
Їх рознесли в гаю птахи.
Ми розійшлись собі по світу,
Свої не визнавши гріхи.


Рецензии