Обманутая любовь

 Так скрипка грає,ніби плаче
Від жалю серденько стиска
Чому сумуєш ти козаче
Напевне доленька гірка
Ти такий чуйний та вродливий
Циганка мовила йому
В собі упевнений,сміливий
Тоді зажурений чому

     Приспів:

А скрипка грає,грає,грає
Козачу душу розрива
Він полоняночку кохає
Всім своїм серцем відчува


Козак на ноги тихо звівся
Розправив плечі і сказав:
Страшенний сон мені приснився
В полон ворожий я попав
Цей сон мені ти відгадаєш?
Козак циганку запитав
А та сказала:ти страждаєш
Не ту дівчину покохав

    Приспів:

А скрипка грає,грає,грає
Козачу душу полонить
Від почуттів своїх зітхає
Як цю красуню не любить

Вона вродлива та підступна
У змові в іншій стороні
А в своїх намірах приступна
Повір  козаче ти мені
Як мені діяти,як жити
В яку ж халепу я попав
Дівчину як мені любити
Ой,милі друзі,я пропав

    Приспів:

А скрипка грає,грає,грає
Козак зажурений сидить
Давно спокусниці немає
Бо у могилі вже лежить
                30.12.2002 року

                Автор:Александр Селезнёв,Никополь
               
      


Рецензии