Батькивщина

Пройшла крізь  терни,
Через стіни голі.
Плющі  завмерли –
Обплітати долі.
Ступала пеклом,
За його спиною.
Уже померкло
 проросло  бідою.
Жар загортала
Залишком багаття.
Рука палала
і  горіло плаття.
Не було прикро , що горить  тканина
Шукала  щастя  наша  Україна.


 (плаття-сукня)
 
  2006год


Рецензии