З Спасом, Укра но!

 Коли думки перлинами роси
( Авторський епіграф)

Під серпанком гомонять діброви,
Літо коротає стрімкий час,
Під церковні дзвони йде медовий
Християнський яблуневий Спас.

Вірою в найкраще збережена,
Крізь тумани ще тобі іти,
Просинайсь,хрещена Україно,
Та вставай під образи святі.

Буде хай прозорим сьогодення,
Сповнене блаженної блакиті,
Ти постань своїм преображенням
У багатстві, силі та розквіті.

Понеси у вічність на знаменах
Синь від неба, золото від жита.
Незалежна, вільна ти у мене,
Славою козацькою повита.

Вистраждана, долею навчена,
У надіях – зоряна перлина.
Від душі, яка болить за тебе,
Зичу тобі щастя, Україно.

               


Рецензии