Про все найкраще кажемо-колись

Чому скажи мені,в житті так сталось,
що з шляху одного ми розійшлись.
І в кожного із нас своя дорога,
про все найкраще кажемо"колись"!
 Приспів:
Ой доля,моя доля,доля мила
навіщо ти мене так важко б'єш?
Навіщо подрізаєш мої крила,
як вітер листячко,куди ж мене несеш?
 Чому твоя любов,що так палала,
яка була,як небо чарівне.
Не витримала і миттєво впала,
коли біда торкнулася мене.
 Був певен я,що у житті ніколи,
ніщо з тобою нас не розлучить.
Тому так сумно,важко,що між нами,
велика прірва зяячі лежить.
 Я хочу,щоб ти знала мою люба,
про тебе пам'ятаю я завжди.
І бачу тебе в сонці,в зірках неба,
у хвилях моря,в шурхоті трави.
 Немає слів,щоб тугу передати,
щоб розповісти як душа болить.
Тобі я хочу щиро побажати,
знайти кохання та щасливо жить!
 Чому скажи мені,в житті так сталось,
що з шляху одного ми розійшлись.
І в кожного із нас своя дорога,
про все найкраще кажемо-"колись"!


Рецензии