Доторкнись

Доторкнись долонею до світла
Ти відчуєш теплоту,
Серед бажаного – Треба,
є не бажане —- Беру.
Загортаючись у вічність,
у полоні своїх мрій,
Є відчутне слово—Ніжність
Серед втрачених надій.


Рецензии