Бер момкинчелек

1.Бир мина бары бер момкинчелек
Кузлэренэ синен карарга.
Бары бер момкинчелек бир мина –
Анларсын син шул чак барын да.

К-та:
Жибэрмэмен сине бер кайда да.
Бирмэмен мин сине бер кемгэ.
Бары бер момкинчелек бир мина
Булырбыз гел бергэ, гел бергэ.

2.Кузлэремду минем язылган бит
Ничек сине яратуларым.
Син минем ин якты ометлэрем,
Хыялларым минем, уйларым.

3. Эле син узен дэ белмисендер -
Мин генэ бит синен язмышын.
Мин сина барын да анлатырмын
Кирэк бары тик бер карашын.


Рецензии