Меня тут хаЮТ. Люди ф халаТАХ

КаЖУТЬ, жуть нысаш ты
Ля нас ны шызув Ж.
Ибо если ты валянок,
То капитальНО
Вноеш вчера ще
Ув букФЕ ШУ К.

Ну, поШУКхай шэ, тмук, блоХУ Й ф стоГУ СЬ.
А я ззим слонэчныКУВ с хур М.

О так от тут МУР.
Али с Кришна ДиЖур-т и в дижу суй но ж РУ К.


Рецензии