Мандрiвник

Люблю дуже мандрувати,
З братом, мамою і татом.

Кожен рік нова країна,
Зустрічає нас родинно.

Люди скрізь приємні дуже,
З багатьма, ми навіть дружні.

Ми до них, вони до нас,
В гості їдем повсякчас.

Для хорошої людини,
Всі народи, мов єдині.

Були з відпочинком в липні,
У самісінькім Єгипті.

Не зустріти такі ніде,
Як в Єгипті, піраміди.

У Парижі гостювали,
Де ми тільки не бували!

Ейфелева вежа, Лувр,
В Діснейленді, навіть був.

І Москва, нас зустрічала,
В злато-купола убрана.

Ялту, Коктебель, Судак,
Незабути, аж ніяк.

Ми в похід ходили в гори,
І купались в чорнім морі.

Та звичайно як годиться,
Завітали до столиці.

По Хрещатику, гуляли.
На Майдані, побували.

Є і нам чим похвалиться,
Хоч живемо не в столиці.

Буковинський край, чудовий,
Скажу чесно, нема й мови.

Та все ж наймиліш мені,
Рідне місто, Чернівці!


Рецензии
Здорово и очень познавательно! Спасибо. С улыбкой.

Алёна 7   01.09.2014 22:57     Заявить о нарушении
Благодарю!

Люба Пентелюк   02.09.2014 23:22   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.