що таке кохання?

що таке кохання можеш пояснити?
Це тоді коли іду за квітами
Щоб побути з тобою хоча б декілька хвилин
Щоб побачити твою чарівну посмішку
Це тоді коли я видаляю всі контакти
Коли пишуть невідомі дівчата
У відповідь читають: ‘’я вже знайшов одну єдину’’
Точніше не я,а серце вибрало тебе
Твій чарівний погляд,твою милу посмішку,
Тепло твоїх обіймів,
Та ніжний та солодкий поцілунок..
Моя рука замінить тобі подушку
Моє плече міцною опорою для твоїх сліз
Все що було до тебе,забулось за одну мить
І серце знову наповнюється теплом і коханням
Це тоді коли готовий захистити тебе
І віддати за тебе життя
Живу завтрашнім днем та новим побаченням
Кохання це тоді коли вірний лиш тобі
Ти не хотіла такого,
Але сталось так що полюбив тебе
 За лічені години і ми стали єдиним цілим
Немає по одинці ти і я
Тепер лиш ми разом і назавжди
Та якщо ти не хочеш цього,
Не хочеш бути коханою,єдиною
Саме тією принцесою мого серця
То так і скажи,чуєш не мовчи
Тому що серце й так страждає
І чекає нового дня,нового побачення
Та шаленого відвертого кохання.
Ти стала єдиною коханою людиною
І лиш для тебе моя ніжність….


Рецензии