Виходь за мене...

Серед тисячі трояндових пелюстків,
повідомлення від мене ти побачиш.
В ньому буде голос моїх почуттів,
ти прочитаєш, а потім заплачеш.
Там буде все, що так давно сказати я хотів,
але боявся, як маля неначе.
Там про почуття до тебе йшлося,
прости, будь ласка, що не можу особисто в очі.
Я лиш хотів сказати, без тебе жити не вдалося,
хотів би особисто, вибач, страх лоскоче.
Ти зрозумієш, що хотів тобі сказати,
відчуєш почуття мої шалені.
Ти прочитаєш і почнеш кохати,
а у кінці постскриптумом "виходь за мене"...


Рецензии