вiн

від нього пахло морем,
солоним, вільним, непостійним,
невідомим,
і вітром з півдня,
теплим, ніжним і невтомним,
найкращим вітром на землі.
від нього пахло медом навесні.
і небом, що таке ніде вже не знайти.
від нього пахло тим, що звуть любов'ю,
чи спрагою, чи диханням, життям,
усім, чого чекають, забуттям
і тим, що не підвладно вже словам.


Рецензии