Poplars and allergy...

When not a fluff from all the poplars,
I seemed а summer as a paradise.
But all the time wiping the nose
From allergic snot, all days and nights...
I curse the every year poplars’ fluffing,
And summer goes to the Hell for nothing.

             * * *

Тополя и аллергия... (Пульхерия Филимонова)

Когда б ни пух, от тополей
И мне б казалось лето раем.
Но нос всё время утирая,
От аллергических соплей...
Кляну я летний пухопад,
Что превращает лето в Ад.


Рецензии