Не кожен патр ото з тих хто увесь час це стверджу

Цей вірш я написав для усіх ура-
патріотів,які кидаючись багнюкою роблять
тільки гірше Україні.
Розумію,легше винним зробити когось,
в своїх бідах,невдачах,провалах.
І волати-кацапи,жиди-це вони,
винні,що Україна в руїнах!
Бити в груди себе та кричати-це ми
щирі діти твої-Україно!
І плювати на кожного хто не за вас
і казать:"То не люди-скотина!"
Ви шукаєте зрадників скрізь і завжди
та не в себе,а серед інших.
Ваша пиха,безглуздість та злоба дає
ворогам України прихільність.
Люди кажуть:"Навіщо потрібні вони,
ті що нас за людей не вважають!
Янукович та банда грабують усіх,
а ці й пам'яті не поважають!
Для них Гітлер-при розумі був чоловік,
всеодно скільки душ загубив.
Майже в кожній родині є загиблі в війні,
від дітей до стареньких дідів."
Тому думайте-може це в вас,
щось не те і не все там гаразд.
Відштовхнути людей-це одна тільки мить,
а з'єднати-на це треба час.
Ви гвалтуєте неньку,рвете на шматки,
свята справа-єднання,забута.
То хто ж ви?Як я бачу-її вороги,
для держави смертельна отрута!


Рецензии