твоя

я така твоя,
майже наркотично залежна
від твоїх доторків і голосу.
без тебе - бентежно,
з тобою - світ надто справжній,
наскрізний, звичайно, кращий,
ніж за твоєї відсутності.
спасибі за незабутності.


Рецензии