На струнах осенi

Сонечко тепер пізніше сходить,
І сідае з кожним днем все нижче
Бо в хустині жовтій осінь ходить,
І її розстелюе все ближче.

А в садку вже  яблука поспіли
Пахне медом в хаті жовта диня.
І покликала на крилах білих
Мое серце пісня журавлина...

Це на струнах вітру осінь грае
Звуки струн її    у небо линуть.
І намисто наче жар палае,
На самотнім кущику калини...

Та на жаль, не так вже гріе сонце,
Хоч проміння плечІ обіймае.
І куди не глянь свої червонці
Осінь золотії розсипае...

Вийди за поріг, та глянь на небо
Коли там хмаринки пропливають.
Ті хмаринки спогади про тебе,
Бо на зустріч я надію маю..


Рецензии
Дуже красива,ніжна ВАША осінь.

Надежда Мартынова Данчак   16.08.2013 16:50     Заявить о нарушении
Дорогая моя.спасибі за такі теплі слова вашої рецензії!
бажаю Вам
здоров'я та доброго настрію на кожен день та
творчих усп1х1в
Лідія

Лисняк Лидия   16.08.2013 17:24   Заявить о нарушении