В павутиннi укр

В павутинні торішніх снів
Щось намріялось проти ночі
Так, чіпляє, бентежить, хочу
Пам’ятаєш, і ти хотів
Дещо з того крихкого щастя

Серед повені зайвих слів...
Між уламків чужого неба...
Крок в безвихідь – то крок до тебе...


Рецензии