Чому?

Чому все так?Чому душа горить
А серце ніби у тісках стиснуло
Про неї ти подумаєш на мить
Яким безкрайнім поруч з нею щастя було
Коли кохаєш немає перешкод
Коли обожнюєш немає ліку часу
Коли у двох шукаєте пригод
Коли вночі ви виїзджаєте на трасу
І важіль газу втиснувши до кінця
Подивишся в її безкрайні очі
Подивишся неначе в небуття
І зупинятися тоді не хочеш
Ти її руку візмеш у свою
Потиснеш її лагідно напевно
Та скажеш,,я тебе люблю,,
Не знаючи що це усе даремно
Не знаючи що ті усі слова
Які вона так палко говорила
Те все лише проста брехня
Ті сльози які вона так лила
Ті рухи ніжні руками по лицю
І ті слова,,я тебе кохаю,,
Ніколи не повіриш в правду цю
Лише про неї Бога ти благаєш
Лише для неї ти ще живеш на світі
Лише для тої що в твоєму серці
Хоч посмішки уже не маєна обличчі
З надією чекаєш що озветься...


Рецензии