Скаж ть чому?

Вона все знала,вона так захотіла
Хоч обіцяла,сказала що кохає,
Вона не думала чекати,не хотіла
Тепер на мене більше й не чекає
Тепер у неї є своє майбутнє,своє життя
Все те чого хотіла
А я пишу,пишу про почуття
Хоча для мене вона все закрила
Неможу я достукатись до серця
В якому бється моя половина
Хоч розійшлись,та душу розриває
Бо лиш вона кохана і єдина
Я розмовляв із нею,чув як вона плаче
Та через сльози каже що не треба
Я знаю,вона мене кохає
Але не просить це кохання з неба
Скажіть чому?заради кого жити?
Якщо той кого любиш,не чекає
А в грудях бється половина
Лиш половина серця що вмирає
Воно з останніх сил працює
Та в ті закриті двері бється
А там його ніхто не чує
І скоро серце розібється
Незнаю, якщо його зупиню
Може тоді дойде що я кохаю
І лиш тоді коли мене не буде
Вона це все не так згадає
Я відпущу її та не забуду
Бо я кохання так не залишаю
Назавжди лише з нею буду
Без неї не живу,а помираю
Якщо вона слова ці прочитає
Нехай пробачить що я не повернувся
І знає що цей рай небесний
Для мене пеклом обернувся.


Рецензии