Чому?

Ці почуття не можу пояснити
І слів всіх не зібрати не зліпити
Ні в прозу ні в віршований рядок
Про те як можно сильно полюбити
Та з мене рвуть ці відчуття на волю
І серце беться не без болю
Тебе ніяк не можу зрозуміти
В твої слова я серце колю
Чому ти закриваєш свою душу
Чому? Тебе я зрозуміти мушу
Без тебе я не можу ні хвилини
Бо ти моя кохана і єдина
Невже можливо так кохати
Щоб передімною двері закривати
Я бю і руки кровю обливаю
Та ці замки ніяк я не зламаю.


Рецензии