Коли подивишся в в конце

Існує в цьому світі сонце
Існує небо і моря
Коли подивишся в віконце
То знай що там існую я
Минає час, летить невпинно
І день за днем проходить враз
Та серце б’ється безупинно
А б’ється тільки через раз
Ти знаєш все, що знати треба
Мій смуток, радість і печаль
Я б за таку віддав би небо
Та не моє воно нажаль
Я б за таку віддав би сонце
І місяць теж подарував
Коли подивишся в віконце
Згадай, хто це тобі писав…
Я пам’ятаю твої очі,
Волосся ніжне на плечі
Побачити скоріше хочу
Як зірку ясну у ночі
Як зірку хочу в руки взяти
Не боячись що обпечусь
Тебе скоріше обійняти
З країв далеких я примчусь
Я знаю ти не ідеальна
І в тебе примхи є свої
Я не шукаю ідеала
Їх не існує взагалі
Я не шукаю свою долю
Вона сама мене знайде
Хоч душу рве мені до болю
Ти поруч, значить все пройде
Ти поруч, то все буде добре
Ти янгол мій і моє сонце
Згадай, і зрозумієш ти
Коли подивишся в віконце…
13.01.2013.


Рецензии