Песня Горбуня украинский вариант

Господи,усе ж було чудово
Ти ж мені клялась,давала слово
Що до кінця,що до кінця,що до кінця
З тобою разом поєднаємо серця

Припів:

Навіщо ти мені зустрілась на шляху
Навіщо палко я кохав тебе таку
Невже у тебе не лишилось почуття
Моє навіщо зруйнувала ти життя
Аби ж я знав,аби ж я знав,аби ж я знав
Я б нізащо тебе на світі не кохав

Що ж не треба долі докоряти
Мабуть треба іншу покохати
Та серце,ніби збожеволіло зовсім
Не хоче слухатись мене воно,а втім

Навіщо ти мені зустрілась на шляху
Навіщо палко я кохав тебе таку
Невже у тебе не лишилось почуття
Моє навіщо зруйнувала ти життя
Аби ж я знав,аби ж я знав,аби ж я знав
Я б нізащо тебе на світі не кохав


Тож життя іде,і все минає
Тільки серце зради не прощає
Своє минуле залишив я назавжди
Я б не хотів би повертатися туди

Навіщо ти мені зустрілась на шляху
Навіщо палко я кохав тебе таку
Невже у тебе не лишилось почуття
Моє навіщо зруйнувала ти життя
Аби ж я знав,аби ж я знав,аби ж я знав
Своє життя я б на поталу не віддав
 
                14.02.2007
         
                Автор:Александр Селезнёв,Никополь


   


Рецензии