А погляди не приховали..

Розчавлений шматок відваги,
налиті спрагою вуста-
в кишенях залишки поваги,
а в серці іскорка пуста.

У коридорах ти смішний.
Смішний і вдачею і кроком,
та на усмішку ти скупий..
а дивишся зіницями глибоко.

А дощ..що теплий,молочневий.
зворожує і змушує тебе кохати,
закутались у листя вересневе,
а погляди не встигли приховати.


Рецензии