Для мами

Ти ніжним маревом відкрилась,
водою чистою пройшлась.
з небес,напевно,Ти спустилась
і світлом сонця узялась.

Твоя долонька така щира
сльоза на личку пресвята.
А голос сяйний і окрилий,
така небесна доброта!
Я розкажу про Тебе світу,
напишу ручкою про Твій-
букет в зіницях свіжих квітів,
й попутній вітер легких мрій.

Я берегтиму аромат легенький,
згадаю сміх такий знайомий,
і обійму Тебе,рідненька,
Й відчую ,наче знову вдома.


Рецензии