Бо вони приходять тихо

Справжніх зараз не чекають,
не присвячують пісень.
Їх не люблять, не кохають,
З ними не стрічають день.

А вони нас так шукають –
світ безмежний на путі.
А ми п’ємо літри чаю
й кажемо слова пусті.

Ми ж наситимось доступним.
Всім, що легко дістається
І нехай це вельми згубно,
але нашим життям зветься.

Справжніх светр один зігріє,
дотик ніжного мовчання.
Непочуті дикі мрії
й компліменти несказані.

Відстань справжніх лиш єднає,
їх відчути можна вдихом.
Той , хто вірить, той чекає,
бо вони приходять тихо.


Рецензии