Сон

Сонний голос по той бік зв'язку,
сонні очі блакитей мрійливих,
я до тебе вві сні зазирну
на хвилинку чи на годину.
Тепла ковдра, м'які подушки,
сни солодкі, такі неквапливі...
Спи, коханий, тихесенько спи,
прилечу до тебе на крилах.
Ледве чутно, на вушко тобі
розкажу про щасливих й незгаслих,
про незвідані дальні світи -
ніжно пошепки чари і казки.
Поцілую легенько тебе,
у волосся зариються пальці,
піду з зорями - ніч віднесе,
коли час прийде просинаться.

Марина Смагіна


Рецензии