уже не вистача

уже не вистачає слів,
щоб щось сказати.
нема думок, німа,
боюся втрати.
нема нічого.
ні тебе:
десь там, далеко.
я лиш шукала,
лиш хотіла
ближче неба.
немає слів,
немає втрат,
нема образи.
лиш погляд мій
крізь обгорілі фрази.
не бачиш.
то нема і що казати.
насправді важко
жити та чекати.
я знаю, варто.
знаю, що це вічне.
я знаю, щастя
поруч блискавичне.
я знаю, блискавка триватиме віками.
я знаю, знаю.
та тебе так мало.
так мало нас,
так мало тут,
так мало зараз.
усе болить.
не знаю, як це сталось.
і серце так банально
зараз ниє.
я знаю. знаю.
просто наболіло.
чого я хочу?
щастя.
так, немало.
можливо, це я так,
лише зопалу.
можливо. я серйозно.
так. кохаю.
єдина річ,
яку напевне знаю.

Марина Смагіна


Рецензии