Звёздная ночь

Засвітилась в небі зіронька ясна
На побочння до ставу йду щодня
Де цвіте калинонька рясна
Козаченько напуває там коня

Так яскраво в небі зіронька горить
Попід річкою стежинонька біжмить
Я по ній до свого милого прийду
Там  під вербами його я і знайду

Ми до ранку в зачарованій красі
Босоніж ми по галявині в росі
А зозуля не змовкає все кує
Все рахує молоде життя  моє

Ми  думками побували в небесах
Проти месяця седіли у квітках
А зазуля та завзяті солов'ї
Поцілунки підраховують моі!

Автор:Селезнёв Александр
Никополь
год:06 08 2011 году


Рецензии