Поле

Посіяли в чистім полі озимове жито
А у зимку наше поле білим снігом вкрито
Спить воно відпочивае на весну чекає
Тільки  сонячне проминня ніжним блиском грає

Ось прийшла весна красуня сніги ростопила
І зеленим покривадлом наше поле вкрило
Росте Росте наше жито колосом гайдає
А над полем жайвір в небі ранок зустрічає

Авотор:Александр Селезнёв
год:2010
Никополь


Рецензии