Похопившись укр

Похопившись серед тих сторінок
Не відчула більше тебе. Ніколи
Зайнялось білим полум’ям/охололо
Вщухло серце… облиш його...
Вкрився попелом той наш світ…
Все буденне, не варте болю…
Вщухло, чуєш-бо, охололо
Скам’яніло. Тверде, мов лід
Серце. Вільне від сподівань
Пошматоване трохи часом
Зайнялось, обпекло і згасло
Охололо. Та я – жива…


Рецензии