Вiртуальних буднiв... укр

Віртуальних буднів павутиння
Знов словами на слова. Ти – світ
Я – втрачаю. Ночі половину
Знов її присвячую тобі…
Це новий різновид божевілля
Інший вимір. Інших почуттів
Рук тремтіння. Стримати несила
Витончений смуток між рядків…
25.02.09


Рецензии