Без зворотньоi реакцii! vk ruta Рута

Побілені стіни зпорожнілих кімнат,
Покрили пилом старенький  стіл,
Ще вчора душі було затишно біля стиглої вишні,
А вже сьогодні на тих дорогах розсипався сніг!

І без правди крізь правду у правді жити,
Все рівно як,хоч би з ним,
У нього ніколи не було іскри й вогню,
З ним й у ньому був лише дим!

Проте я не прошу кримезних стін кохання,
Досить слати йому догани,Боже,
Він вірує, дихає ,живе,
Він любить мене на стільки,на скільки може!


Рецензии