Дегиш хьанва

Акъатзамач руьгь кьунавай и къаяр,
Галатна зун муркар, живер атIур кьван.
КIанзамач мад кьисметдивай заз паяр,
Хкадарда начагъ чанда на тур къван.

Хуш яни ваз гьар камунал тIарин рикI?!
Дегиш хьанва чIана я зун ви виле…
Им вуч сир я, кьабулзава вуна икI,
Марвардин кIунчI къараткен хьиз зи гъиле?

Геж-фад къведа багьнайризни са эхир,
Чуьнуьх женни гьич къуьуруьвал гьиссерин?
Айиб авач, ахъа тахьуй ви пехир,
Фида зун тек, гуьгъуьнаваз дердерин…


Рецензии