Нова пора

Новий сезон, нова пора для щастя,
Для нових починань, свободи,
Новий порив душі, що рветься,
На волю..вище і повсюди!

Прощальний поцілунок у минуле,
Ціную..та вже різні коліЇ,
Мені у інший бік, вперед..і доле,
Тобі я вірю, поруч всі свої.

У ліфті мов найвищий поверх,
І час уверх, взлетіти в небеса!
Розкрити крила лиш, для шоу "AIR",
І вірити в життєві чудеса!


Рецензии