Сп вачка

Вона чекала цього від початку,
Своїх цікавих, трішки дивних днів,
І тут душі зробили пересадку,
Вона на сцені..це здійснЕння снів!

І тисячі людей почують зараз,
Мелодію буття, з кришталю хист,
Незаплямований, колись рожденний вираз,
Розкриє внутрішньої скрині вміст.


Рецензии