Старий рибалка

Старий, закинувши всі сіті в море,
Подумав, скільки часу пропливло..
І Богу дяку дав, що пережив все горе,
Тоді, здавалося, що ніби й не було..

Рибалки все ще розуміють тишу,
Чекаючи на свій значний улов,
І він чекав..і скинув власну ношу,
Лиш мило усміхнувся, все знайшов..


Рецензии