Перукар

Не надо слишком громко охать и ахать, все согласно правил этого сервера. Честь имею!

Перукар

Побрив твою п****, протер духами,
Потім водою з милом змив сморід,
Газету із твоїми волосками
На вулиці спалив біля воріт.
Тепер дивлюсь на лисе твоє чудо,
І бачу - чиста **х** молода.
Як дві Говерли - твої гарні груди,
Неначе усмішка - твоя манда.
Налились персиком с****** губи,
І набубнявів к***** твій смачний.
В лице дме жар, немов тепло від груби,
Язиком лижу слиз, немов дурний.
С**** кілечком лівий твій пробитий,
Тату під пупом - серце і стріла.
Я хочу змазкою стрілу змастити,
Щоб легше вона в серце те ввійшла.
Мені вдалось, долонями своїми
Розтер сметану, сохне хай вона.
Лежу і граюсь персами твоїми,
Над нами повна світиться луна.
Комар на с****, наче на полиці,
П'є мою кров, і лоскоту дає,
Блищать твої м'якенькі ягодиці,
А х** потрохи знову мій встає.
Змінили позу - я лежу на спині,
Твоя п**** тріпоче по мені.
Моргають мені зорі з неба сині,
Ти скачеш, наче вершник на коні.
Давай скоріше, бо кінець близенько,
Ще пару рухів - потече пюре.
Моїм я***** буде так тепленько,
Бо твоя цяцька, наче плуг оре.
От ніби все, лягаєм віддихати,
Дивлюся знов на те, що я побрив:
Така краса, що знов берусь лизати
Нектар життя, енергії прилив.
2006


Рецензии