Первая учительница

В школу ми прийшли маленькі
Всі одягнені,гарненькі
І з букетами квіток
Перший продзвенів дзвінок

Щоб пізнати світ науки
Книжечки дали нам в руки
В клас світленький завели
Тож учитись почали

Перша вчителька,як мама
Нам завжди казала прямо
Берегла і зігрівала
З нами ніжно розмовляла

Бо ми й справді її діти
Треба ж нас було навчити
І писати і читати
Батьківщину поважати

Першу вчительку рідненьку
Пам`ятатимем завжди
Бо вона,як справжня ненька
Рятувала від біди

Берегла нас як уміла
Гарних з нас людей робила
Тож від нас щира
Довгих літ їй,щастя й миру
               
                22.05.2003 года
                Автор:Александр Селезнёв,Никополь


Рецензии