Просто любовь

Зеленіє поле,зеленіє
А по нім червоний,дикий мак
Він мене голубить-серце мліє
Я ж його кохаю,палко так

Я до нього прихилю голівку
І відчую серденько його
Я забуду про свою домівку
Бо в полоні щастя я свого

Ми до ранку зорями впивались
І кохались простонеба так
До схід сонця ми в росі купались
І забули про червоний мак

Нам про нього сонце нагадало
Й жайвір,який пестився вгорі
Літо мак червоний цілувало
І зелене поле назорі

                20.05.2013 року

                Автор:Александр Селезнёв,Никополь


Рецензии