Слово-лезо

Слово. Слово-лезо,ріже та
кромсає,може вбити за одну
лиш мить. Але слово -це ще і
кохання,полум'я,що серце
зігріва. Може дати щастя та
натхнення,віру,радість-на усе
життя. Спраглого напоїть
добротою,сили дасть,тому хто
їх не мав. Мужнім
зробить,надихне собою,на
здійснення неймовірних справ.
Слово-це велика сила,тому
думай,що й коли казати.
Недарма мовчання це
наснага,та не кожен може її
мати.


Рецензии