Тебе кохають Укра но ус д лки заможн...

Тебе кохають Україно усі ділки заможні,
за твій народ,що у ярмі, їм заробляє гроші.
За те,що правди тут нема,але лише для бідних,
за Кончу Заспу,за село, з будиночків елітних.
   Простий селянин, як кріпак,права як у худоби,
немає грошей,хоч сконай,не буде допомоги.
Він робить важко,день у день,з світанку і до ночі,
його ж грабують урядовці,що до грошей охочі.
   Нічим не краще і ділки,що збіжжя покупають,
йому,як сльози-копійки,вони ж мілйони мають.
Банкіри-бісова порода,кредитами грабують,
він ледве тягне їх проценти,вони ж собі жирують.
   А він мовчить,ледве живе та все ж схиляє спину,
невже, ще вірить,що колись побачать в нім людину?!
Невже життя не показало, що в них немає правди,
немає совісті,людського-все упирі та жаби.
   А літні люди як живуть?Ганьба усій країні!
Мабуть їх бачать урядовці-лише у домовині?!
Бо як на пенсію прожити за той злиденний мізер?
У нас все добре,процвітаєм-віщує телевізор.
   То в них все добре,в багатіїв,на все грошей хватає,
тому так легко в казіно мільйони витрачають.
Купують авто дорогі,будинки,вертольоти,
і зверхньо кажуть до народу-ставайте до роботи.
   Вам треба люди ще паски на штанях затягнути,
бо не хватає їх родинам-коштовностей,валюти.
Ще не накрали стільки коштів,щоб шейхів наздогнати,
тому повинні наші діти в лікарнях помирати.
   Природу майже загубили,питна вода-отрута,
ліси,як сіно покосили,навкруги злидні,скрута.
В повітрі тонни хімікатів,народе глибше дихай,
не можеш жити-не живи,з моста у річку пригай.
   Всі діти хворі в Україні,немає тут здорових,
тому і мруть на фізкультурі в освітніх наших школах.
Але даємо заробляти магнатам-фармоцевтам,
усі лікуються,хто як,хто сам, хто по рецептам.
   Уся країна ліки п'є,немов всі показились,
чому ж ви труїте себе-реклами надивились?
Чому ви вірите в усе,що кажуть вам з екрану,
чому кидаєте себе злочинцям на поталу?!
   Чому?Чому?Чому?Чому?Навколо знак питання,
народе мій,чому себе віддав ти на заклання?
Незнаю люди що казати,немає в мене більше слів,
загнали нас усіх за грати,як віслюкі та баранів.
   Тебе кохають Україно усі ділки заможні,
за твій народ,що у ярмі  їм заробляє гроші.
Своїх дітей ти не шануєш і в них шани не маєш,
ще трохи так ти поживеш,та згодом теж сконаєш.


Рецензии