Ще не вмерла Укра на...

Ще не вмерла Україна,з етеру лунає,
хоча трохи залишилось і вона сконає.
Бо немає вже дітей,що її шанують,
її тілом, її кров'ю,як чужі торгують.
   Де поділась свята віра,що сім'ю тримала,
коли молодь батьків своїх завжди шанувала?
Подивіться,рідні діти смерть батьків чекають,
бо від смерті своїх рідних зиск великий мають.
   Скільки ж немічних старих з хати виганяють,
і вони серед сміття вік свій доживають.
Невже думаєте ви,вам всміхнеться доля?
Не пробачить Господь Бог стільки сльоз та горя!
   Скажи ж мені Україно-що з тобою сталось,
чому люди немов пси із цепків зірвались?
Де?Коли таке було у якій країні,
мати віку вкоротила крихітній дитині.
   А у тебе злочин цей кожен день стається,
і тому з ікон святих кров сльозами льється.
Ой не вибачить тобі,Свята Божа Мати,
будеш в муках та вогні голосно волати.
   Наркоманів скільки ж стало на твоїх теренах,
їх міліція розводить, як корів на фермах.
Наркомафія у нас,майже вся в погонах,
депутатів кілька є та нікого в"зонах."
   Бо не прийнято у тебе тих хто має гроші
звинувачувать у чомусь,вони ж всі хороші.
Телевізор подарують-вся країна бачить
славлять їх,як меценатів,та навкруги скачуть.
   Скільки тисяч загубили душ свого народу,
чому мають на все це і від тебе згоду?
Невже всіх ти повбивала-хто тебе шанує?
Хто ж тебе тоді від смерті-рідна урятує?
   Тебе вразила гангрена,чекати не можна,
треба різати негайно,мить важлива кожна!
Нехай боляче це буде,але біль минеться
і тоді тобі країно доля посміхнеться.
   Піднімайтесь ті хто може,час швидко спливає,
тільки той хто не боїться,той свободу має.
Але браття,тільки зброю треба в руки брати,
бо по іншому ніяк нам їх не здолати.
   Голодовки та протести-їм на це плювати,
голодуйте,помирайте,можете сконати.
Так давайте зробим люди,щоб їм не жилось,
щоб не спалось і не їлось,навіть не пилось!


Рецензии