Янукович-ваш президент!!! укра нц

Ви шукали собі батька
для всього народу,
а знайшли ярмо на шию,
бо він вкрав свободу!
   Ви шукали собі друга,
що вам допоможе,
а він вас продав банкірам
за великі гроші.
   Ви шукали собі брата,
рідний край підняти,
та йому немає сенсу
вам допомагати.
   Ви шукали собі сина,
що літніх шанує,
а він гірше за минулих
й копійки грабує!
   Ви вважали-він Мессія,
та хвала-кричали,
комуналку так підвищив,
що ви застогнали.
   Ви вважали, що суддею,
стане для злочинців,
а він взяв, та їх очолив,
як той хан ординців.
   Люди,люди,ой знайшли ж ви
собі й дітям лиха,
з нього зараз скрізь вилазе
величезна пиха.
   Бо він цар над своїм людом,
робить що захоче,
ой ти ж бідна Україно,
він з тебе регоче!


Рецензии