***

Які зорі сьогодні на небі
Я знову сумую без тебе
Всю ніч я дивлюся я на небо
І сонце мені вже не треба
А может ти також як я
Вдивляешся в зорів проміння
На двох одне небо і зорі
Не дав Бог щасливої долі
Ось зіронька ясна упала
Душа то моя відлітала
Дай Боже терпіння і силу
Хоч в небі до тебе прилину.


Рецензии