Моя мама

Посидь матусю біля мене
Бо я не скоро повернусь
Якаж прекрасна ти у мене
Дай я на тебе надивлюсь

Ти всю себе нам віддавала.
І хвилювалася завжди
Частенько навіть і не спала
Рятуючи нас від біди

Літа твої і сиві коси
Мені покою не дають
І тії зморшки мов покоси
Життю оцінкою стають

Тож відпочинь матусю рідна
Не метушися у дворі
А поживи для себе гідно
Не бігай з ранку до зорі

Пришла пора за тебе дбати
Твоє полегшити життя
Бо ти у нас найкраща мати
Всіх нас зростила допуття

                15:03:2013 году:Никополь:
  Автор:Александр Селезнёв


Рецензии