Колискова

У садочку тихо, тихо.
Нічка стелиться сумна
А в кімнаті біля ліжка,
Мама пісеньку співа.

Мама пісеньку співає,
Та я спати не спішу,
Мами пісню колискову,
Слухать буду до схочу.

Пр:
 Баю-баю, баю-бай,
 Спи дитинко, засинай.
 Баю-баю відпочинь,
 Завтра прийде день новий.
 
Котик у кутку муркоче,
Мабуть також засина.
Навкруги все спати хоче,
Ніч бо стелиться сумна.

Пісня лине знову й знову,
Вічка туляться самі,
Мабуть пісню колискову,
Я дослухаю ві сні.

Пр:
 Баю-баю, баю-бай,
 Спи дитинко засинай.
 Баю-баю відпочинь,
 Завтра прийде день новий.


Рецензии